Ville bare si at jeg lever...

Hei igjen, alle lesere!
Okei, det ble FAIL... Nå hørtes det ut som jeg tror jeg har tusenvis av lesere. Det har jeg ikke... 
Jeg ser nå at det siste innlegget mitt er om Elvis. Da tenker vel dere som har besøkt bloggen min i mellomtiden at jeg sikkert har gått helt i kjelleren pga. det. Men slapp aav. Jeg har bare ikke hatt tid, lyst eller behov for å tilbringe hele påskeferien min på blogg.no, selvom jeg vet at alle de andre bloggerne gjør det. Så sorry, men jeg har bedre ting å gjøre når det først er ferie :)

Jeg har vært på hytta, og det er det ikke nett (og godt er det). Det er så deilig å få en liten internettpause av og til! Og dessuten har jeg vært med venner og familie, og da drar jeg ikke fra dem for å besøke et sted nede i Beitostølen sentrum hvor det sikkert er internett.
Så jeg har altså vært en uke uten mobil, Facebook, blogg og mail. A.K.A ferie. 
Bortsett fra å gjøre en hel haug lekser, så har jeg bare slappet helt av. Gått noen skiturer, stått litt i bakken, laget snøhule, lekt i snøen(den forsvinner jo nå!), sittet foran peisen, spist lammelår og påskegodt ♥

Og tror dere ikke at jeg greide å glemme kamera hjemme?
Åjoda.

Så til dere som hadde forventet masse bilder av meg på ski, foran peisen og posende med påskeegget mitt.... Jeg må dessverre skuffe dere... Men jeg lover et bilde av meg neste gang! Har dere hatt en fin påske? Hva har dere gjort?

3 kommentarer

idawisth

05.apr.2010 kl.15:08

ha en fin dag!

Bernhard :)

05.apr.2010 kl.15:27

Jeg har hatt en kjempesuper påske:)<3

haaaaawt:)

07.apr.2010 kl.15:42

Hey! Du skrev veldig morsomt! Stå på, og jeg digger blogg navnet, søtt :)

Skriv en ny kommentar

hits