Wok?

Hallo! Sorry for dårlig blogging, men jeg har hatt mye å gjøre, og det har jeg ennå, så jeg har egentlig ikke tid nå heller. Men i hvert fall! Her kommer en kort oppsummering av gårsdagen: 
Vel. Først var jeg på skolen, der det ikke skjedde noe spesielt. 

Deretter dro jeg til Bernhard, der jeg plutselig fikk latterkrampe, som varte TO TIMER(!), ingen av oss skjønte hvorfor.
Så skulle vi på Romeo og Julie med klassen, jeg lo fortsatt og mine kjære klassekamerater trodde jeg var full, haha. Men det var jeg ikke, vi hadde jo bare spist wok.. Det prøvde jeg å forklare klassen også, noe som endte i at alle andre også lo og vi kan regne med at det blir brukt mot oss en god, good stund. 


oj, syykt fint... fra bursdagen min ifjor

Selve forestillingen, Romeo og Julie, var veldig, veldig laang og kjedelig, men slutten var bra og starten morsom. Og jeg klarte å holde humøret oppe gjennom hele forestillingen, til tross for at den var skikkelig dyster! Alt var svart og hvitt og...dramaatisk! Vi hadde det gøy da, og da det endelig var ferdig gikk vi i flokk og følge til t-banestasjonen, og der stod det selfølgelig dette: Frognerseteren 2245. Da var klokken 2215. Det ble en laaang kveld, og jeg var ikke hjemme før 11, og da var jeg utslitt og gikk bare og la meg med én gang. Derfor ble det ikke noe blogging.

Og idag hadde vi egentrening i første time, og jeg trente ski. Med Jesper da. Det var sykt digg å komme seg ut på ski kl 8 om morgenen :) 
Anbefales for alle morgenfugler!


bildet er fra skidagen ifjor, fra venstre; meg, Karin, Jesper, Eirik, Valla og under ligger Bernhard<3


dette også, måtte ta det med, var så festlig av Valla (til høyre) Du vet vi digger deg, Valla ;)

Men nå kom fetteren min her, så da er det "Timmy Tid" (en babyversjon av Sauen Shaun, sykt bra) som gjelder. Vi snakkes! :)


Én kommentar

Bernhard :)

10.mar.2010 kl.15:52

Hahaha!:) Var gøy på tbanestasjonen også da...:)

Digger gruppebildet fra skidagen:)

Skriv en ny kommentar

hits