NORTHUG!


ja, jeg har vel hatt sangen før, men jeg digger den, og det er ingen sang som minner meg mer om Northug ♥

MY GOD! Northug! Du gjorde det igjen! Jeg er så glaad :) Fra det øyeblikket jeg først så Petters selvsikre glis på TV-skjermen i dag var jeg helt sikker på at han kom til å vinne. Han så helt rolig ut, man så han gledet seg. Herreguud, hvordan går det an å være så sykt avslappet rett før det som er kanskje det viktigste rennet i hele OL? Og hans aller siste sjanse til å sikre Norge et gull! Da skjønte jeg at gullet var i boks. Selvom jeg må innrømme at jeg ble en smule nervøs helt på slutten der. Teichmann ledet jo med mange viktige metre, og Northug så helt gåen ut. 
"Æ prøvd å gi han non ekstra metre der for æ veit æ tar'n inn på oppløpa." 
Så gjør han det han kan best. Han rykker og går fra Teichmann, på ytter'n! Og skliir i mål med et giga smil om munnen! Tross all dritten folk sier om han, Petter er gladgutt to the max, digger han! :)

Mitt aller, aller, aller, aller, aller, aller, aller største forbilde! ♥♥♥


Northug var btw, til min stoore lettelse(!), veldig heldig med skibyttene. Det samme kan ikke sies om franskmannen Jean Marc Gaillard. den som hadde fiksa skiene hans hadde uheldigvis (right?) ikke fjernet festebåndet og da den hang på skapte den store problemer for franskmannen og sørget for at han ble fragått av alle. Han tok dem igjen etterhvert da, og han lå til og med i tet senere i løpet. Wow. Men uansett, stress for Gaillard, tapte han masse krefter på. Det er ÉN skismører uti verden der jeg er RIMELIG glad jeg ikke er...

Fikk dere med dere Cologna da? Stakkaren som falt 100 meter fra mål, han lå på 3 og hadde nesten sikra seg bronse, men tryna og endte opp med 10. plass. Kjipern.

Martin Johnsrud Sundby kom på 15. og han var ikke veldig fornøyd. Ellers kom Hjelmeset på 17. og Svartedal på 23. 
Haha, føler jeg høres ut som en nyhetsreporter. Skal gi meg nå.. :)

Tobias leste forøvrig i Julia at han vil møte sin drømmeprins i løpet av uken og er veldig fornøyd med det.

Men nå er det natta, viktig samfunnsfagpresentasjon imorgen..
Sov godt, kjære lesere 

Én kommentar

Jala Harun

17.mar.2010 kl.14:40

digger Northug og den sangen jeg også <3 jeg så 5 mila-seieren på flyplassen i Florida, og fikk skikkelig nasjonal følelse da han vant :D

Skriv en ny kommentar

hits