"De voksne preiker bare piss"Idag, dere, har jeg vært på det aller siste UBM-møtet. Skal ikke blogge mye om det for det skjønner jeg kan være temmelig gørr for dere. MEN vi fikk ihvertfall stemt frem 5 gode saker som, etter løftene, skal gjennomføres innen årets utgang. Det får vi håpe!
Sakene var:
1. Egen ungdomsforsamling.
2. Førstehjelpskurs i skolen.
3. Bedre helsetjeneste.
4. Mer politi i gatene og mer penger til politiet.
5. Forandre aldersgrensen på voksenbilletter i kollektivtransporten.

Her er noen bilder fra årets UBMDe gule lappene er forslag, helt sykt mye bra!Og et par fra idagFabian Stang under der. Legg merke til t-skjorten, "De voksne preiker bare piss". Digger den! 
Også på vei hjem, etter å ha misset kanskje 5 blåtrikker, vandret 20 min i snøstorm (serr, det er nesten snøstorm ute!) og ventet en og en halv evighet på dumme Frognerseterbanen, gikk vi helt forfrosne på banen. Etter å ha kjørt til like etter Vinderen, stopper plutselig banen. Da tenker vi: Now what?? Og da vi ser ut av vinduet, går det en forvirra gammel krok rundt i t-baneskinnene..! Haha, men stakkars da. Han var nok ikke helt god. Kan ikke være greit det der.. 

Men, nå kaller musikkbøkene mine, har prøve imorgen.. Kommer til å få 2. Rart hvordan en som er SÅ avhengig av og glad i musikk som meg, er SÅ sinnsykt dårlig i musikkfaget! 
Haha, god kveld da :)

3 kommentarer

lol

18.feb.2010 kl.21:18

morsom blogg du har x)

Bernhard

19.feb.2010 kl.14:28

Haha digger t-shorten:D(og bloggen:)) Kjipt å bli gammel..!

Paula

23.feb.2010 kl.14:31

HElt enig med det

Skriv en ny kommentar

hits